Meer halen uit je website? Doe de gratis seo check!

Terug naar Vagebond Bericht schrijven
Bericht 130 t/m 149 van 169
Naam Ben (Pas de deux)
Datum 12-10-2005 12:53:52

Hallo "Vagebonden",
Wat een prachtige site hebben jullie ik geniet er enorm van, zeker nu ik weer als landrot, me met alle dagelijkse beslommeringen bezig hou. Madeira heeft ook op ons een overweldigende indruk gemaakt en ik zal er zeker nog een keer terug komen en dan in april of begin mei dan schijnt werkelijk alles in bloei te staan. Ik wens jullie nog heel veel vaargenoegen en leuke avonturen, groeten Ben

Naam Marianne
Datum 10-10-2005 20:59:24

Het is te merken dat jullie al lange tijd geen behoorlijke waterpolowedstrijd meer hebben gezien, laat staan zelf baantjes hebben gezwommen in het Dordste zwembad.
Het Combibad
Doe ff normaal zeg, dat heet al jaren Aquapulca!!! Wel een beetje opletten en vooral niet overdrijven natuurlijk. Jullie wekken de indruk
- f net uit een ei te zijn gekropen
- f al jren onderweg te zijn.
Regelmatige lezers van jullie site weten het antwoord wel....

Naam Astrid
Datum 09-10-2005 23:38:00

Jep ik ben helemaal bij gelezen....
Wat een prachtige foto''s weer vooral van die bloem. Ik doe het niet na hoor over zo'n randje lopen. Terwijl ik zat te lezen bedacht ik dat ik dan door het water gelopen zou hebben maar ik weet niet hoe diep het was. Later las ik dat er een dode rat inlag en dus dat zou ook niet zo'n prettige oplossing geweest zijn... eks!!!
Jullie beginnen al een flinke groep bekende zeilers om je heen te vergaren. Lijkt mij erg gezellig met zo'n hele club. Vooral als je ervaringen uit kunt wisselen en zodoende makkelijker je weg kunt vinden.
Ik hoop dat jullie nog een fijne tijd zullen hebben op Madeira.
tot de volgende keer weer!
liefs Astrid

Naam Arjan en Regina
Datum 01-10-2005 19:11:16

Hee Avonturiers!

We hebben van Jopie jullie adres gekregen. Wat een leuke site houden jullie bij,zeg!
Wij zijn van plan om jullie ook een beetje te volgen, en zijn toch ook wel jaloers op zoveel vrijheid, maar dat is denk ik al cliche opmerking nr. 1 geworden voor jullie, denk ik zo. Goeie oversteek dadelijk, wij houden onszelf op de hoogte.

Groetkes!! Arjan en Regina en kids en inmiddels ook Bella, onze recente mechelse herder.

Naam Bernd Vonhof
Datum 21-09-2005 21:10:06

Geacht stel,

Vanaf jullie vertrek volg ik met regelmaat jullie bevenissen, en regelmatig zit ik grinnikend achter het scherm, dit vanwege leuke schrijfstijl en de leuke belevenissen. waarom nog niet eerder in jullie gastenboek geschreven? Geen idee, misschien heb ik het gevoel dat ik jullie op afstand een beetje begin te kennen?? In ieder geval is het iedere keer weer leuk om na een aantal dagen en soms weken de vagebond site weer te bezoeken en te kijken of er weer een stuk bij aan het "vest"gebreid is! Ben overigens erg benieuwd naar de belevenissen tijdens de oversteek.... ik zie ze graag tegemoet! Veel succes en misschien tot schrijfs!

Naam Pinical
Datum 21-09-2005 13:23:14

Zijn jullie er al??????
Goede reis en vooral ook veel plezier!

Naam Evelyn
Datum 14-09-2005 23:45:40

Halloooow!
Weten jullie het al, morgen stap ik in het vliegtuig op weg naar huis! Eindelijk weer in mijn eigen bedje en eindelijk weer met mijn mammie kunnen knuffelen, wat zal dat fijn zijn.
Jullie nog een behouden vaart, want het is me toch een avontuur zeg! Als ik thuis ben ga ik er weer eens goed voor zitten(nu met een kopjes koffie, want dat heb ik in amerika leren drinken).
Groetekes Evy

Naam Ida
Datum 21-08-2005 22:10:36

Ik hoorde dat m'n neef "rond de wereld zeilt", en
dacht: dan heeft 'ie vast een site.
En jawel Vagebond was zo gevonden. Het logboek ga ik zeker helemaal lezen!Vast met veel plezier, want het ziet er allemaal hardstikke goed uit. Rene en Helga nog een goede vaart en hartelijke groeten van Ida.

Naam wsae
Datum 27-07-2005 00:03:58

Neuriebak = dronkaard

Naam Gast
Datum 20-07-2005 09:56:58

Lukt het niet om een berichtje in het gastenboek te zetten ??????


LET OP: De "Beveiligingscode" die vlak boven het vakje 'Versturen' staat, uit het rechtervakje lezen en intypen in het linkervakje!!!!!

Als het gelukt is kan je direct na het versturen je bericht in het gastenboek lezen.

(p.s. maak altijd een kopietje van je, met veel bloed zweet en tranen getypte bericht, voor het geval het toch nog mocht mislukken )

Naam Erwin
Datum 19-07-2005 18:03:28

We wilden het nog maar eens zeggen.......Dat we het nog steeds een mooie site vinden.

groetjes van Adelheid Erwin Ralph

Naam Rein den Hertog
Datum 18-07-2005 11:42:11

Hoi Rene en Helga,

Zaterdag hebben we de boot van mijn zoon (beginner van 7 meter) te water gelaten na een grondige opknapbeurt, nu zit ik watertandend naar jullie belevenissen te kijken.

Geniet ervan, want werken kun je altijd nog.

Heel veel succes

Rein den Hertog

Naam joely bakker
Datum 26-06-2005 21:50:46

Eindelijk dan een bericht van ons. Jullie site is een genot om te lezen! Helga zo te zien heb je het boek wat ik toen voor jou moest kopen regelmatig nodig met alle vis die je vangt.
Groetjes en veel plezier verder

Naam Ronald de Haan (s...
Datum 24-06-2005 00:15:07

Goh, iedere keer als deze site bekijk heb ik weer zoiets van: .. DAT wil ik ook! Mazzelaars! Maargoed, geniet ervan jongens! Ik gun het jullie van harte!

Naam Erwin ( van de wi...
Datum 29-05-2005 11:06:17

E-mail als plain tekst versturen :

Ik heb inmiddels 10-tallen tests gedaan en DE ENIGE BETROUWBARE OPLOSSING IS " NAAST die aanpassing in de eigenschappen onder het adresboek" TEVENS!
onder het Hoofdmenu van Outlook Express : 'Extra' , 'Opties ' , 'tabje:
Verzenden' > de Indeling voor verzenden van e-mail ook in te stellen als :
Tekst zonder Opmaak !
( onder datzelfde tabje kan men dan meteen het v-tje weghalen van
'oorspronkelijk bericht in antwoord bijvoegen'. Dan gebeurt dat ook niet per
abuis )
geen dank, geen dank, doe maar een
, Erwin

Naam Bob en Patricia
Datum 02-05-2005 00:06:49

He Helga en Rene,

Het was alweer een tijd geleden dat we op jullie avonturensite hebben gekeken! Onarje boven is het geworden en jullie maken genoeg mee om een boek te schrijven ipv die van andren te lezen...(kom je toch niet aan toe las ik...)
Goed te zien dat het jullie best vergaat, als we vd zomer in het italiaanse zijn kijken we waar jullie zijn, allicht dat we even aanwaaien!
Groeten Bob en Patricia (Zuid-Afrika)

Naam Erwin
Datum 13-04-2005 08:52:36

W W , kan mijn rapala ook oranje , Z0W.
Fijn dat jullie de zeilen weer gehesen hebben, dan krijgen we hier ook weer het zeilgevoel. Jammer dat ik het onderwaterschip van de 'Amice' nog 6x in de heavy duty coat moet zetten ( dus moet w8ten op 3 dagen Oostenwind en 20 graden). Dat weer-type komt daar bij jullie vaker voor; hier kunnen maanden voorbij, voor het zover is. Hopenlijk varen jullie ook zo de zon weer in . Greetzz, We'll folow you two

Naam Paula
Datum 12-04-2005 22:33:58

He mazzelaars,
Wat een kleurtje wel niet kan doen, zowel jullie site als jullie hoofden!!! Wat een bruine koppen zeg, staat errug goed moet ik zeggen.
Heb net jullie laatste verslag zitten lezen. Geweldig.....
Ik begrijp dat de foon niet aangekomen is. Jammer maar het is niet anders.
Heel veel vaar plezier en tot mails.
Gr. Paula

Naam Evelyn
Datum 12-04-2005 05:03:07

Hi Oom en Tantetje!! Ja leutig hoor het Oranje!! Ver weg van Holland, maar toch into it en het is niet eens Koninginnedag! Wisten jullie trouwens al dat Amerikanen helemaal geen benul hebben van onze "fetisch" met oranje.
Ik had mijn link al verandert, goed he! *kijkt trots* K'lees regelmatig bij over waar jullie zitten, het hele Afrika verhaal had ik uitgeprint en gelezen. Ik moest echt lachen om het aapjes verhaal en zag het boek al door de lucht vliegen. Toch leuk dat ze dat woord familietrekjes uitgevonden hebben ^_^ ik zie mezelf er ook al helemaal door gergerd raken
Ik stem trouwens op 'Erwin'!!
Dat de beste mag winnen!
Behouden vaart en 3 hollandse zoenen
Evelyn

Naam wsae
Datum 04-04-2005 15:17:56

Ben nu toch wel zeer benieuwt hoe het met dat beschermbakje is afgelopen. Jullie houden de spanning er toch iedere keer weer in.

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende